Luovia kasvu- ja itsetuntemusryhmiä aikuisille.

 Kasvua tukevia ryhmiä lapsille ja nuorille.

Räätälöityjä hyvinvointitapahtumia

 työyhteisöille ja muille yhteisöille.

Ryhmät pohjautuvat luovuusterapeuttisten menetelmien hyödyntämiseen ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseksi. 

Tulevia ryhmiä

Elämän luonne on syklinen. Sisäinen elämämme on koko ajan liikkeessä, siirrymme myös sisäisesti vuodenajasta toiseen. Jätämme matkan varrella jotain taaksemme, avaudumme kohti uutta. Ymmärrys omista sykleistä auttaa meitä suostumaan elämälle. Tarvitsemme kaikki syklin vaiheet voidaksemme hyvin ja kyetäksemme antautumaan elämän kannateltaviksi.

 

Tule tutkimaan ja tekemään taiteen keinoin näkyväksi, missä olet nyt elämässäsi, mitä olet jättämässä taaksesi ja mitä kohti olet menossa. Ryhmässä viipyillään luovan työskentelyn, syntyneiden kuvien ja kokemusten äärellä, annetaan taiteen kannatella ja johdatella uuteen.

 

Tämä taideterapiaviikonloppu on tarkoitettu sinulle, joka

  • koet olevasi eksyksissä ja etsit selkeyttä suhteessa itseesi keskellä ulkomaailman kaaosta

  • kaipaat kasvavaa itseymmärrystä ja itsemyötätuntoa

  • haluat löytää kosketuksen omaan ääneesi ja voimaasi

 

Kokoonnumme verkossa (Zoom) lauantaina klo 10-16 ja sunnuntaina klo 11-15.

Viikonloppukurssin ohjaavat ryhmätaideterapeutit Laura Petterson (www.sielunpuu.com) ja Kirsi Virkkunen (www.fenixinspiration.fi). Sitovat ilmoittautumiset Lauralle (laura.petterson@sielunpuu.com) tai Kirsille (kirsi.virkkunen@fenixinspiration.fi) viimeistään pe 16.4.  Kurssin hinta on 120€ (sis alv 24%).

TYTTÖ, NEITO, VIISAS NAINEN -työpajat yhteistyössä Sieluntanssin kanssa.

Ilmoitamme täällä tulevista workshopeistamme!

”Asetun paperin ääreen. Suostun sille, että en vielä tiedä, mitä tapahtuu.

Minussa alkaa vähitellen syntyä sisäistä tilaa. Aistini avautuvat, värit imaisevat minut mukaansa, unohdan kaiken ympärilläni. Lähden seuraamaan sisälläni viriävää. Jotain lähtee syntymään, jokin alkaa saada hahmoa. Olen juurtunut

tähän hetkeen ja tunnen itseni eläväksi."

Tässä taideterapiaryhmässä voit levätä kiireettä sekä itsessäsi että taiteen sylissä. Lempeät yksin ja rinnakkain ryhmän kanssa tehtävät harjoitukset virittävät sinua kuulemaan sisintäsi ja avaavat yhteyttä sisälläsi asuvaan levollisuuteen. Taiteen kautta voimme saada yhteyden itseemme: sisäiseen hiljaisuuteemme, luovuuteemme ja elävyyteemme. Voit jakaa kokemustasi turvallisesti ryhmän kanssa ja liittyä yhteiseen kokemukseen, olla osa kokonaisuutta. Mitään erityisiä taitoja ei tarvita, jokainen osaa.

Ryhmä kokoontuu seitsemänä maanantai-iltana klo 17-20 kahden viikon välein ajalla 1.2.-26.4.

Kokoonnumme Zoom-verkkotyökalun avulla. Viimeinen, sitova ilmoittautumispäivä on 25.1.

Ryhmän hinta on 210€ + alv 24% (yht. 260,40€).

Ryhmää ohjaavat ryhmätaideterapeutit Laura Petterson (www.sielunpuu.com), p. 050 560 7110 ja Kirsi Virkkunen (www.fenixinspiration.fi), p. 040 704 3655.

Ilmoittautumiset: laura.petterson@sielunpuu.com tai kirsi.virkkunen@fenixinspiration.fi