Luovia kasvu- ja itsetuntemusryhmiä aikuisille.  Kasvua tukevia ryhmiä lapsille ja nuorille.

Räätälöityjä hyvinvointitapahtumia työyhteisöille ja muille yhteisöille.

Ryhmät pohjautuvat taideteraterapeuttisten menetelmien hyödyntämiseen ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseksi. 

Tulevia ryhmiä:

Luovuutta luonnon helmassa:

MINÄ LUONNOSSA-LUONTO MINUSSA. 

Taideterapeuttinen päivä Mustikkamaalla 21.8. klo 10-17

 

Tässä luontopäivässä voit levätä kiireettä sekä itsessäsi että luonnon sylissä. Lempeät yksin ja rinnakkain ryhmän kanssa tehtävät harjoitukset virittävät kuulemaan sisintäsi ja avaavat yhteyttäsi luontoon. Keskiössä ovat yhteys itseen, toisiin ihmisiin ja luontoon. Voit jakaa kokemustasi ryhmän kanssa ja liittyä yhteiseen kokemukseen, olla osa kokonaisuutta.

 

Luonto jakaa auliisti elinvoimaansa. Luonto auttaa meitä löytämään oman paikkamme ja suostumaan muutoksen luonnolliseen virtaan.  Mikä minussa saa vahvistua, tilaa kasvaa?

 

Päivän aikana liikutaan syksyisessä luonnossa, kirjoitetaan itselle ja tehdään kuvallista työskentelyä luonnonmateriaaleilla. 

 

Mukaan tarvitset jonkinlaisen kameran (kännykkä riittää mainiosti),lämmintä kerrospukeutumista, istuinalusen tai joogamaton, evästä,  mahdolliset sadevarusteet, muistikirjan ja kynän.

 

Päivän ohjaavat ryhmätaideterapeutit Laura Petterson ja Kirsi Virkkunen.

Päivän hinta on 70€ (sis. alv 24%), mutta jos tulet kaverin kanssa, yhteishintanne on 120€ (sis. alv 24%).

 

Sitova ilmoittautuminen viimeistään ma 16.8. joko Lauralle: laura.petterson@sielunpuu.com tai Kirsille: kirsi.virkkunen@fenixinspiration.fi.

 

TYTTÖ, NEITO, VIISAS NAINEN -työpajat ja Elämänpuu-ryhmät yhteistyössä Sieluntanssin kanssa.  Ilmoitamme täällä tulevista workshopeistamme!

IMG_4553.jpg

Hengitä ja viipyile sielukkaassa Suomenlinnassa!

Taideterapiapäivä Tynnyrintekijän huoneella 11.9. klo 10-17

 

Kohtaa itsesi ja kuuntele kehoasi, kuuntele sisältäsi nousevaa. Laskeudu viipyilevään, hengittävään työskentelyyn taiteen äärellä, mitään pakottamatta. Salli taiteen tehdä näkyväksi sellaista, mikä on vielä pysytellyt näkymättömissä.

Tämän taideterapiapäivän tunnelmallisella Tynnyrintekijän huoneella (https://www.suomenlinna.fi/kokous-ja-juhlatilat/kokoustilat/tynnyrintekijan-huone/) ohjaavat ryhmätaideterapeutit Laura Petterson (Sielunpuu) ja Kirsi Virkkunen. Sitova ilmoittautuminen viimeistään maanantaina 29.8. joko Lauralle: laura.petterson@sielunpuu.com tai Kirsille: kirsi.virkkunen@fenixinspiration.fi.

 

Päivän hinta on 90€ (sis. alv 24%). Tarjoamme taidemateriaalit sekä aamu- ja iltapäiväkahvit ja -teet sekä pientä purtavaa. Lounas on omakustanteinen jossakin Suomenlinnan lounaspaikoista. Tilassa on myös mahdollisuus omien eväiden nauttimiseen. Aiempaa kokemusta taidetyöskentelystä ei edellytetä, jokainen osaa.

”Asetun paperin ääreen. Suostun sille, että en vielä tiedä, mitä tapahtuu.

Minussa alkaa vähitellen syntyä sisäistä tilaa. Aistini avautuvat, värit imaisevat minut mukaansa, unohdan kaiken ympärilläni. Lähden seuraamaan sisälläni viriävää. Jotain lähtee syntymään, jokin alkaa saada hahmoa. Olen juurtunut

tähän hetkeen ja tunnen itseni eläväksi."

Tässä taideterapiaryhmässä voit levätä kiireettä sekä itsessäsi että taiteen sylissä. Lempeät yksin ja rinnakkain ryhmän kanssa tehtävät harjoitukset virittävät sinua kuulemaan sisintäsi ja avaavat yhteyttä sisälläsi asuvaan levollisuuteen. Taiteen kautta voimme saada yhteyden itseemme: sisäiseen hiljaisuuteemme, luovuuteemme ja elävyyteemme. Voit jakaa kokemustasi turvallisesti ryhmän kanssa ja liittyä yhteiseen kokemukseen, olla osa kokonaisuutta. Mitään erityisiä taitoja ei tarvita, jokainen osaa.

Ryhmä kokoontuu seitsemänä maanantai-iltana klo 17-20 kahden viikon välein ajalla 1.2.-26.4.

Kokoonnumme Zoom-verkkotyökalun avulla. Viimeinen, sitova ilmoittautumispäivä on 25.1.

Ryhmän hinta on 210€ + alv 24% (yht. 260,40€).

Ryhmää ohjaavat ryhmätaideterapeutit Laura Petterson (www.sielunpuu.com), p. 050 560 7110 ja Kirsi Virkkunen (www.fenixinspiration.fi), p. 040 704 3655.

Ilmoittautumiset: laura.petterson@sielunpuu.com tai kirsi.virkkunen@fenixinspiration.fi

sydänlehti.JPG