Luovia oman kasvun ja itsetuntemuksen ryhmiä aikuisille ja nuorille,

tunnetaitoja ja vuorovaikutusta tukevia ryhmiä lapsille ja aikuisille. 

 

Tänä kesänä toteutimme Camilla Hedenstamin (Sieluntanssi, Kotona Kehossa) kanssa ensimmäisen Tyttöjen ja äitien kasvun ja kukoistuksen voima-viikonloppuretriitin Fiskarsissa. Ihaninta oli nähdä lasten ja äitien yhdessäolon ja ryhmän yhdessä luomisen voima.  Ryhmässä mahdollistuvat yhteyden ja hyväksytyksi tulemisen kokemukset vahvistavat yhteyttä omaan itseen ja auttavat näkemään jokaisen oman erityislaatuisuuden kauneuden. Tarvitsemme kaikkia ja jokaista ja jokainen tarvitsee muita ihmisiä kasvaakseen ja kukoistaakseen omana itsenään.   

Hyvinvointitapahtumia ja taidelähtöisiä työpajoja työyhteisöille ja muille yhteisöille.

Kaikki Sielunpuun ryhmät hyödyntävät taideterapian kykyä lisätä ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja vahvistaa hyvää itsessä,  hyväksyvää yhteyttä ja keskinäistä ymmärrystä ihmisten välillä. Kaikki Sielunpuun palvelut ovat traumainformoituja, mikä tarkoittaa
luottamuksen, turvallisuuden ja  arvostavan kohtaamisen olevan kaiken toiminnan lähtökohta ja ytimessä

.

IMG_4553.jpg

Tulevia ryhmiä:

Elävöitymisen jälkiä – päivän matka taiteeseen

Porvoossa 2.7. klo 10-17.30

 

Yhden päivän matkalla taiteeseen unohdamme itsemme, kohtaamme itsemme ja kuljemme lähemmäs itseämme. 

 

Etsimme taiteellisen työskentelyn kautta sitä, mikä on meille totta. Kun saamme kosketuksen siihen, saamme kauneuden kokemuksen. 

”Kun kauneus ilmestyy, totuus loistaa sen läpi.” – Anna Wilhelmus

 

Ryhmässä voit hellittää ja viipyillä taiteen kannattelussa omaa rytmiäsi kunnioittaen.

 

Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta taidemenetelmistä, uteliaisuus riittää.

 

Kokoonnumme lauantaina 2.7. klo 10-17.30 Porvoossa, kävelymatkan päässä keskustasta.

Taidepäivän hinta on 90 € (sis. alv 24%) sisältäen kahvit/teet päivän aikana sekä kaikki taidetyöskentelyssä tarvittavat materiaalit.

 

Viimeinen, sitova ilmoittautumispäivä on to 23.6.

 

Päivän ohjaavat ryhmätaideterapeutit Laura Petterson, www.sielunpuu.comlaura.petterson@sielunpuu.com, puh. 050 560 7110 ja Kirsi Virkkunen, www.fenixinspiration.fikirsi.virkkunen@fenixinspiration.fi, puh. 040 704 3655.

 

Ihanat tunnetaitoja ja vuorovaikutusta tukevat TYTTÖ, NEITO, VIISAS NAINEN -työpajat ja Elämänpuu-ryhmät yhteistyössä Sieluntanssin kanssa.  Kysy lisää workshopeista ja retriiteistä: laura.petterson@sielunpuu.com

Luovuutta luonnon helmassa:

MINÄ LUONNOSSA-LUONTO MINUSSA. 

Taideterapeuttinen päivä Mustikkamaalla 21.8. klo 10-17

 

Tässä luontopäivässä voit levätä kiireettä sekä itsessäsi että luonnon sylissä. Lempeät yksin ja rinnakkain ryhmän kanssa tehtävät harjoitukset virittävät kuulemaan sisintäsi ja avaavat yhteyttäsi luontoon. Keskiössä ovat yhteys itseen, toisiin ihmisiin ja luontoon. Voit jakaa kokemustasi ryhmän kanssa ja liittyä yhteiseen kokemukseen, olla osa kokonaisuutta.

 

Luonto jakaa auliisti elinvoimaansa. Luonto auttaa meitä löytämään oman paikkamme ja suostumaan muutoksen luonnolliseen virtaan.  Mikä minussa saa vahvistua, tilaa kasvaa?

 

Päivän aikana liikutaan syksyisessä luonnossa, kirjoitetaan itselle ja tehdään kuvallista työskentelyä luonnonmateriaaleilla. 

 

Mukaan tarvitset jonkinlaisen kameran (kännykkä riittää mainiosti),lämmintä kerrospukeutumista, istuinalusen tai joogamaton, evästä,  mahdolliset sadevarusteet, muistikirjan ja kynän.

 

Päivän ohjaavat ryhmätaideterapeutit Laura Petterson ja Kirsi Virkkunen.

Päivän hinta on 70€ (sis. alv 24%), mutta jos tulet kaverin kanssa, yhteishintanne on 120€ (sis. alv 24%).

 

Sitova ilmoittautuminen viimeistään ma 16.8. joko Lauralle: laura.petterson@sielunpuu.com tai Kirsille: kirsi.virkkunen@fenixinspiration.fi.

”Asetun paperin ääreen. Suostun sille, että en vielä tiedä, mitä tapahtuu.

Minussa alkaa vähitellen syntyä sisäistä tilaa. Aistini avautuvat, värit imaisevat minut mukaansa, unohdan kaiken ympärilläni. Lähden seuraamaan sisälläni viriävää. Jotain lähtee syntymään, jokin alkaa saada hahmoa. Olen juurtunut

tähän hetkeen ja tunnen itseni eläväksi."

Tässä taideterapiaryhmässä voit levätä kiireettä sekä itsessäsi että taiteen sylissä. Lempeät yksin ja rinnakkain ryhmän kanssa tehtävät harjoitukset virittävät sinua kuulemaan sisintäsi ja avaavat yhteyttä sisälläsi asuvaan levollisuuteen. Taiteen kautta voimme saada yhteyden itseemme: sisäiseen hiljaisuuteemme, luovuuteemme ja elävyyteemme. Voit jakaa kokemustasi turvallisesti ryhmän kanssa ja liittyä yhteiseen kokemukseen, olla osa kokonaisuutta. Mitään erityisiä taitoja ei tarvita, jokainen osaa.

Ryhmä kokoontuu seitsemänä maanantai-iltana klo 17-20 kahden viikon välein ajalla 1.2.-26.4.

Kokoonnumme Zoom-verkkotyökalun avulla. Viimeinen, sitova ilmoittautumispäivä on 25.1.

Ryhmän hinta on 210€ + alv 24% (yht. 260,40€).

Ryhmää ohjaavat ryhmätaideterapeutit Laura Petterson (www.sielunpuu.com), p. 050 560 7110 ja Kirsi Virkkunen (www.fenixinspiration.fi), p. 040 704 3655.

Ilmoittautumiset: laura.petterson@sielunpuu.com tai kirsi.virkkunen@fenixinspiration.fi

sydänlehti.JPG