Terapia- ja hyvinvointipalvelut

Vastaanotollani  voit pysähtyä rauhassa itsesi äärelle, kuulemaan ja kohtaamaan  omia tarpeitasi, pintaan nousevia tunteitasi ja reaktioitasi tässä ja nyt - hetkestä käsin,

 

Kun annamme itsellemme luvan pysähtyä luottamuksellisessa ja terapeuttisessa vuorovaikutuksessa,  saamme lisää ymmärrystä omaa elämäntarinaamme kohtaan. Lisääntyneen itsetuntemuksen avulla voimme alkaa suhtautua itseemme ja elämäntarinaamme myötätuntoisemmin ja arvostavammin. 

 

Elämän aikana kohtaamamme traumaattiset kokemukset ja emotionaalinen traumatisoituminen vaikuttavat meissä autonomisen hermoston tasolla. Turvallisessa terapeuttisessa ympäristössä  on mahdollista  saada korjaavia turvallisuuden kokemuksia, jolloin kyky olla läsnä ja kontaktissa itseen ja muihin ihmisiin paranee vähitellen.   

Terapeuttisessa kohtaamisessa on tärkeää lempeä ja myötätuntoinen läsnäolo. Jokainen terapiaprosessi on yksilöllinen ja ainutlaatuinen ja etenee tapahtuu sinun prosessiasi ja tahtiasi kunnioittaen.

Työtäni ohjaa 4-vuotinen Ihminen Tavattavissa-terapiakoulutus, muista koulutuksista saamani tieto ja ymmärrys, pitkä sosiaalialan asiakastyön kokemus sekä kokemusasiantuntijuus. Opiskelen kolmatta vuotta ryhmätaideterapiakoulutuksessa (Eino Roiha Säätiö) josta valmistun syksyllä 2020.

iso logo.png

Ihminen Tavattavissa-terapeutin vastaanotolle ei tarvitse lähetettä. Vastaanottokulut eivät kuulu Kela:n korvattavien palveluiden piiriin.

Terapiaprosessin kesto ja tapaamisten tiheys on aina yksilöllinen.

Sielunpuu

laura.petterson@sielunpuu.com

Puh: +358 50 5607110

  • Facebook
  • Instagram
iso logo.png